Αλλαγή λουριού σε Apple Watch

Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε ένα λουράκι που αντιστοιχεί στο μέγεθος του Apple Watch σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα λουράκι που έχει σχεδιαστεί για το Apple Watch (1ης γενιάς), το Apple Watch Series 1, 2, 3, 5, 6, 7  και νεότερα μοντέλα και το Apple Watch SE, αρκεί τα μεγέθη να είναι συμβατά:

Συμβατότητες μεγεθών:

Τα λουράκια για μεγέθη 38mm., 40 mm και 41 mm. είναι συμβατά με τις κάσες και για τα τρία αυτά μεγέθη.
Τα λουράκια για κάσες 42 mm., 44 mm. και 45 mm. είναι συμβατά με τις κάσες και για τα τρία αυτά μεγέθη.Αλλαγή του λουριού
  1. Τοποθετήστε το Apple Watch σας με την πρόσοψη προς τα κάτω σε μια καθαρή επιφάνεια, όπως ένα πανάκι με μικροΐνες που δεν αφήνει χνούδι, ή μια άλλη μαλακή παρόμοια επιφάνεια.
  2. Κρατήστε πατημένο το κουμπί απελευθέρωσης του λουριού και, στη συνέχεια, σύρετε το λουράκι για να το αφαιρέσετε.


 
  1. Αν το λουράκι δεν βγαίνει, πιέστε ξανά το κουμπί απελευθέρωσης και βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε πατημένο.Λουράκι που βγαίνει έξω από την κάσα του ρολογιού.

 
  1. Βεβαιωθείτε ότι το κείμενο στο λουράκι είναι στραμμένο προς το μέρος σας και, στη συνέχεια, σύρετε το νέο λουράκι προς τα μέσα μέχρι να νιώσετε και να ακούσετε ένα κλικ.
Εάν έχετε ένα λουράκι Solo Loop ή πλεχτό Solo Loop
Εάν έχετε ένα λουράκι Solo Loop ή πλεχτό Solo Loop, απλώς τραβήξτε το από το κάτω μέρος για να τεντωθεί πάνω στον καρπό σας και βγάλτε το.
Ποτέ μην πιέζετε με δύναμη το λουράκι στην υποδοχή. Αν δεν νιώσετε ή δεν ακούσετε ένα κλικ, σύρετε το λουράκι προς τα αριστερά και, κατόπιν, προς τα δεξιά. Αν το λουράκι έχει τοποθετηθεί σωστά, δεν θα μετακινείται ελεύθερα έως ότου κρατήσετε πατημένο το κουμπί απελευθέρωσής του.

Αν το λουράκι εξακολουθεί να μην ασφαλίζει στη θέση του, κεντράρετέ το και ωθήστε το στη θέση του. Κατόπιν, κουνήστε προσεκτικά το λουράκι πάνω και κάτω. Μην φοράτε το Apple Watch αν το λουράκι γλιστράει.