ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Πολιτική Επιστροφών


Έχετε δικαίωμα να αιτηθείτε την επιστροφή προϊόντος που παραλάβατε για τις παρακάτω περιπτώσεις:

Παραλάβατε το προϊόν με ελάττωμα.
Αν κάποιο προϊόν αποδειχθεί ελαττωματικό και οφείλει να επιστραφεί, θα πρέπει να αποσταλεί κατόπιν συνεννόησης και εντός 2 ημερών από την ημερομηνία παράδοσης του
(Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνον για προϊόντα που βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση, με την αρχική τους συσκευασία, τα αξεσουάρ και τις οδηγίες χρήσης τους.
Τα έξοδα αποστολής σε αυτή την περίπτωση επιβαρύνουν την εταιρία Cellphones με την προϋπόθεση ότι θα χρησιμοποιήσετε την εταιρία ταχυμεταφορών που θα σας υποδείξουμε.).

Αν επιθυμείτε να επιστρέψετε  κάποιο ελαττωματικό προϊόν παρακαλώ συμπληρώσετε τη σχετική online φόρμα  ΕΔΩ  και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Σας στείλαμε διαφορετικό προϊόν σε σχέση με αυτό που παραγγείλατε.
(Στην περίπτωση αυτή το προϊόν δεν θα πρέπει να έχει ανοιχτεί από τη συσκευασία του, να μην έχει χρησιμοποιηθεί, να έχει όλες τις ετικέτες και αυτοκόλλητα του κατασκευαστή. Στις παραπάνω περιπτώσεις δεν επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής με την προϋπόθεση ότι θα χρησιμοποιήσετε την εταιρία ταχυμεταφορών που θα σας υποδείξουμε.)
.
Αν επιθυμείτε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν που εστάλη λάθος παρακαλώ συμπληρώσετε τη σχετική online φόρμα  ΕΔΩ  και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

  • Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν είστε ικανοποιημένοι με την παραγγελία σας
  • Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με την παραγγελία σας, σας παρέχουμε το δικαίωμα της ανταλλαγής του προϊόντος εντός 14 ημερολογιακών ημερών ξεκινώντας από την ημέρα που θα παραλάβετε την παραγγελία σας.

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι ακόλουθοι κανόνες πρέπει να ισχύουν για το προϊόν(ντα) που θα θέλατε να ανταλλάξετε.
1. Το προϊόν  δεν θα πρέπει να έχει ανοιχτεί από τη συσκευασία δεν θα πρέπει  να έχει χρησιμοποιηθεί με και χρειάζεται να επιστραφεί με όλη την αρχική του  συσκευασία και να έχει όλες τις ετικέτες και αυτοκόλλητα του κατασκευαστή.  

2. Όλα τα αιτήματα για ανταλλαγή προϊόντων ελέγχονται με πολύ μεγάλη λεπτομέρεια κατά την άφιξη τους και δεν θα εγκρίνονται εάν το προϊόν(ντα) δεν είναι στην αρχική του κατάσταση όπως σας το στείλαμε.

3. Παρακαλώ βεβαιωθείτε ότι το προϊόν(ντα) που θα μας επιστρέψετε μέσω της εταιρίας ταχυμεταφορών θα πρέπει να έχετε κρατήσει το αποδεικτικό αποστολής.

Παρακαλούμε να εξασφαλίσετε την καλύτερη συσκευασία και την πιο σίγουρη μέθοδο αποστολής των προϊόντων.

4. Επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής του προϊόντος(ων) από την εταιρία ταχυμεταφορών και η αποστολή γίνεται με δική σας ευθύνη.

5. ΠΡΟΣΟΧΗ ! Μην επιστέψετε το προϊόν(ντα)  σας χωρίς πρώτα να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών( backoffice@cell-phones.gr ή στο 210-9566000).Εμείς θα σας παρέχουμε τις απαραίτητες πληροφορίες για την ανταλλαγή.

6. Σημειώστε ότι για λόγους αποφυγής καταχρήσεων αλλά και για διευκόλυνση των διαδικασιών δεν μπορείτε να προβείτε σε ανταλλαγή προϊόντος για δεύτερη φορά για την ίδια παραγγελία.
 
Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων χωρίς αλλαγή, επιστρέφεται το χρηματικό ποσό που αφορά στην αξία του εμπορεύματος και όχι πιθανά έξοδα μεταφοράς , αντικαταβολής ή τραπεζικών εξόδων. Επίσης αναλόγως αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 7-10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα
 
Για να εξασκήσεις το δικαίωμα της υπαναχώρησης, θα πρέπει να αποστείλεις εντός της προθεσμίας των 14 ημερών από την παραλαβή του προϊόντος την απόφασή σου να υπαναχωρήσεις (χρησιμοποιώντας το υπόδειγμα της φόρμας υπαναχώρησης  ΕΔΩ ) στην ηλεκτρονική διεύθυνση backoffice@cell-phones.gr ή στο Φαξ 210-9565030 ή με συστημένη επιστολή στην εταιρεία ΠΕΤΡΟΥΛΑΣ-ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΟΕ στη διεύθυνση: Δαβάκη 40, Καλλιθέα Αττικής , Τ.Κ. 17672.
 
Για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει κατά την διάρκεια της συναλλαγής σας με το cell-phones.gr, για την άμεση διευθέτηση του, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε είτε μέσω e-mail στο backoffice@cell-phones.gr ή τηλεφωνικά στο 2109566000.