ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Σχετικά με εμάς

Η Cellphones δραστηριοποιείται στο χώρο των τηλεπικοινωνιών από τον Αύγουστο του 2004.

      Λόγω της πολυετούς εμπειρίας μας στο χώρο των Τηλεπικοινωνιών, διαθέτουμε την απαραίτητη πείρα και τεχνογνωσία, ώστε να ανταποκριθούμε αξιόπιστα σε κάθε σας ανάγκη. Αρχή μας είναι η πλήρης και άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες του πελάτη , με προτάσεις και λύσεις που τον βοηθούν να εκμεταλλευτεί οικονομικά την σύγχρονη τεχνολογία!

Συνεργασίες με όλες τις κατασκευάστριες εταιρίες κινητών τηλεφώνων καθώς και με εταιρίες τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού σε Ελλάδα και εξωτερικό μας δίνουν την δυνατότητα να προσφέρουμε τα προϊόντα μας σε ανταγωνιστικές τιμές και ταχύτατους χρόνους παράδοσης.

Στο κατάστημα μας προσφέρουμε  την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας , Gadgets, Mp3 players, οδηγούς πλοήγησης κ.α.Εδώ μπορείτε να ακολουθείστε την τεχνολογία εύκολα και οικονομικά στο κατάστημα μας όπου θα βρείτε μια τεράστια γκάμα των τελευταίων μοντέλων κινητής τηλεφωνίας της αγοράς, ελαφρώς μεταχειρισμένα και με έκπτωση που μπορεί να φτάσει ακόμα και το 50% της αρχικής τους τιμής.

           Η εταιρία μας παρέχει ένα από τα αρτιότερα τμήματα service κινητής τηλεφωνίας στην Ελληνική αγορά. Το εν λόγω τμήμα απαρτίζεται από τεχνικούς με εξειδίκευση και πολύχρονη εμπειρία στο αντικείμενο, ενδυναμώνοντας έτσι ακόμη περισσότερο το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα έναντι της αγοράς.

Για εμάς έχει μέγιστη σημασία η άμεση ανταπόκριση στις απαιτήσεις του πελάτη ανταποκρινόμενοι στα υψηλά στάνταρ που οι ίδιοι θέτουμε στους εαυτούς μας βασιζόμενοι στην ευελιξία που μας παρέχει η αυτονομία της επιχείρησής μας έναντι των μεγάλων ανταγωνιστών.  

 2011 : cell-phones.gr

Το 2011 σε συνέχεια της επιτυχημένης μας πορείας και σε συνδυασμό με την πελατοκεντρική μας πολιτική αλλά και τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες των πελατών μας , αποφασίσαμε να επεκταθούμε και στις Online πωλήσεις δημιουργώντας το cell-phones.gr , δίνοντας έτσι λύσεις και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές της  Ελλάδας φροντίζοντας ταυτόχρονα να διατηρήσουμε την άριστη εξυπηρέτηση που πάντα προσφέρουμε.

 
  • Χωρίς Γεωγραφικά Όρια   : Εξυπηρέτηση των πελατών μας σε οποιαδήποτε πόλη της Ελλάδας.
  • Με Τις Καλύτερες Τιμές     :  Οι Πιο Ανταγωνιστικές Τιμές Στην Αγορά.
  • Συνεχής Λειτουργία           :  Μαζί σας 24 ώρες το 24ωρο.
  • Μεγαλύτερη Ευελιξία         :  Εύκολη Διαχείριση των προϊόντων και των υπηρεσιών μας.

Σκοπός της εταιρίας μας είναι η επιπλέον ανάπτυξη στο χώρο των τηλεπικοινωνιών και η επέκταση των παροχών μας σε μικρότερες ή μεγαλύτερες εταιρίες, καθώς είμαστε σίγουροι ότι η ποιότητα των υπηρεσιών μας σε σχέση με τις τιμές μας,  μας καθιστούν ιδιαίτερα ανταγωνιστικούς.