ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Τρόποι Αποστολής / Παραλαβής


• Αποστολή με εταιρία ταχυμεταφοράς (courier)


Οι παραγγελίες διεκπεραιώνονται από Δευτέρα έως  Παρασκευή, εκτός από αργίες  και παραδίδονται σε  1 έως 2 εργάσιμες μέρες. Εάν για οποιοδήποτε λόγο υπάρξει καθυστέρηση, θα  ενημερώνεστε έγκαιρα για το χρόνο παράδοσης.

Αποστολές γίνονται σε όλη την Ελλάδα και τα προϊόντα θα παραδίδονται στη διεύθυνση που μας έχετε υποδείξει στην παραγγελία σας.

Οι παραγγελίες που έχουν πραγματοποιηθεί και επιβεβαιωθεί πριν τις  14:00, θα συσκευάζονται, θα αποστέλλονται εντός της ημέρας και εσείς  θα παραλαμβάνετε την επομένη εργάσιμη.

Παραγγελίες που πραγματοποιούνται και επιβεβαιώνονται μέχρι τις  14:00 την Παρασκευή,  θα βρίσκονται σε εσάς  την ερχόμενη Δευτέρα.  Παραγγελίες που πραγματοποιούνται και επιβεβαιώνονται μετά  τις  14:00 την Παρασκευή,  θα αποστέλλονται την Δεύτερα οπότε η παράδοση δεν θα λαμβάνει χώρα πριν από την ερχόμενη Τρίτη.

Όταν γίνει ή αποστολή  της παραγγελίας σας θα σας σταλεί ενημέρωση μέσω e-mail και SMS (εφόσον έχετε δώσει το κινητό σας τηλέφωνο).  Στην περίπτωση που έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής πιστωτική κάρτα, για την παραλαβή της παραγγελίας σας, θα πρέπει υποχρεωτικά να επιδείξετε την ταυτότητά σας.

Σε περίπτωση μη παραλαβής της παραγγελίας σου  η συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών διατηρεί το δέμα αντικαταβολής μέχρι 4 εργάσιμες ημέρες. Από τη στιγμή που θα παρέλθει η ημερομηνία των 4 ημερών μετά την άφιξη και δεν θα εμφανιστεί ο παραλήπτης, το δέμα επιστρέφεται χωρίς καμία προειδοποίηση.

Είμαστε  στη διάθεσή σας  για περαιτέρω διευκρινίσεις στο τηλέφωνο: 210-9566000 (Ωράριο καταστημάτων)


• Παραλαβή από το κατάστημα μας.


Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα μας , ( Δαβάκη 40 , Καλλιθέα ΤΚ.176 72) χωρίς καμία επιπλέον χρέωση. (Ωράριο Καταστήματος)  (Χάρτης)